Folkemøte i Rjukan 11. desember - Follegg Gruppen AS
16277
post-template-default,single,single-post,postid-16277,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Folkemøte i Rjukan 11. desember

Folkemøte i Rjukan 11. desember

Spennende tider i Rjukan-regionen

Reiseliv, kompetanse, arbeidsplasser og ringvirkninger av næringssatsinga som nå skjer i Tinn ble bl.a temaene på tirsdagens folkemøte på Rjukanhuset. Ordførerkandidat Steinar Bergsland hadde initiativet til dette sammen med Tinn Høyre. Dette ble et veldig godt møte der bl.a forventningsavklaringer, meningsutveksling, videre planer og lufting av idèer sto på timeplanen. Mye spennende vil garantert skje videre fremover i regionen.

Se store deler av møtet her:

 

Vi blir veldig glade om du vil følge oss - og dele dette med andre:
error
Tags:
No Comments

Post A Comment