Milliardærer inntar Skinnarbu - Follegg Gruppen AS
Follegg Gruppen er et private equity-selskap som har bred erfaring med strukturering og håndtering av selskaper med ulike behov, ønsker eller utfordringer.
erlend follegg, tørvis hotell, wadahl, hotell, hytter på fjellet, hyttetomter, fjelltomt, fjellhytte, skinnarbu, julebord, hotellopphold
16291
post-template-default,single,single-post,postid-16291,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Milliardærer inntar Skinnarbu

Milliardærer inntar Skinnarbu

TA avslører den «ukjente milliardæren».

I en tidligere artikkel fra Telemark Arbeiderblad kom det frem at en «ukjent milliardær» hadde kjøpt seg inn i Skinnarbu med ca 10%. TA har nå avslørt at denne (nå kjente) milliardæren er Leif Jørgen Moger, antatt å være nest rikeste mann på Romerike. Han sier dette til TA:

– Jeg var på en samling på Skinnarbu i august 2018 og da hadde jeg allerede kjøpt mine første aksjer i hotellet og fjelleiendommen. Jeg driver med investeringer for å ha noe å gjøre og er ingen klassisk investor. På lengre sikt tror jeg Skinnarbu kan bli en fornuftig investering.

Vi her på Skinnarbu er glad for å ha Moger med som investor – og vi jobber hver eneste dag for at både han og øvrige investorer skal se at investeringene de har gjort på Skinnarbu blir mer og mer fornuftig. Den beste måten vi kan gjøre dette på, er å prøve å holde et så høyt nivå som mulig ovenfor våre kjære gjester. Videre er det viktig å jobbe godt sammen med alle i regionen – og tørre å satse stort med videre utbygging av Skinnarbu som destinasjon,  innenfor fornuftige rammer og med bærekraft i forhold til Hardangervidda sin fauna og flora. Moger – og alle andre; vi er på god vei og vi gleder oss til fortsettelsen.

Les artikkelen hos TA her (krever abonnement)

Tags:
No Comments

Post A Comment