Runar Menøy ønskes hjertelig velkommen som ny hotelldirektør på Skinnarbu - Follegg Gruppen AS
16301
post-template-default,single,single-post,postid-16301,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Runar Menøy ønskes hjertelig velkommen som ny hotelldirektør på Skinnarbu

Runar Menøy ønskes hjertelig velkommen som ny hotelldirektør på Skinnarbu

Runar Menøy

På Skinnarbu er man nå  veldig glad og stolt over sin nye  hotelldirektør, Runar Menøy. Runar har lang fartstid i hotellfaget og har en eksepsjonell erfaring og kunnskap om hotelldrift og destinasjonsbygging – fra flere kjente og store hotellkjeder i innland og utland. Hjertelig takk også til Roar Walmann  som skal overlappe en stund fremover, men som går over i annen stilling.

Vi blir veldig glade om du vil følge oss - og dele dette med andre:
error
Tags:
No Comments

Post A Comment