FlexM vant storstilt konkurranse i Manila - Follegg Gruppen AS
Follegg Gruppen er et private equity-selskap som har bred erfaring med strukturering og håndtering av selskaper med ulike behov, ønsker eller utfordringer.
erlend follegg, tørvis hotell, wadahl, hotell, hytter på fjellet, hyttetomter, fjelltomt, fjellhytte, skinnarbu, julebord, hotellopphold
16308
post-template-default,single,single-post,postid-16308,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

FlexM vant storstilt konkurranse i Manila

Den asiatiske utviklingsbanken (ADB) vil samarbeide med tre vinnerlag fra et hackathon som ble arrangert av ADB i samarbeid med Asian Institute of Management (AIM) fra 31. august til 2. september 2019. Disse er betydelige aktører i Asia.

ADB og AIM avholdt konkurransen som en del av Digital Week 2019 som fant sted 2. til 5. september. Mer enn 700 ungdommer og oppstartsbedrifter fra hele verden presenterte innovative løsninger på tre ulike utfordringer. ADB og AIM definerte de tre utfordringene basert på nåværende organisasjons- og utviklingsbehov. Løsningene utnyttet nye teknologier som tingenes internett, kunstig intelligens og digitale betalinger.

FlexM gikk først til finalen – og vant deretter i sin kategori for sin teknologi bak kontantløs betalingsløsning.

ADB har også inngått ikke-eksklusive samarbeidsordninger med Microsoft Operations Pte Ltd. og Oracle Corporation Singapore Pte Ltd. for å samarbeide om adopsjon og bruk av nye teknologier i ADBs arbeid.

Dette betyr at det nå vil inngås samarbeid med ovenstående store aktører, som igjen resulterer i utrulling av FlexM sin løsning i 20 utviklingsland i Asia. Det sier seg selv at FlexM med dette har fått et formidalbelt løft i sin videre utvikling av bedriften.  Gratulerer FlexM!

 

 

Tags:
No Comments

Post A Comment