Folleggruppen kjøper seg inn i Sogndal Skisenter - Follegg Gruppen AS
Follegg Gruppen er et private equity-selskap som har bred erfaring med strukturering og håndtering av selskaper med ulike behov, ønsker eller utfordringer.
erlend follegg, tørvis hotell, wadahl, hotell, hytter på fjellet, hyttetomter, fjelltomt, fjellhytte, skinnarbu, julebord, hotellopphold
16374
post-template-default,single,single-post,postid-16374,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Folleggruppen kjøper seg inn i Sogndal Skisenter

Folleggruppen kjøper seg inn i Sogndal Skisenter

Erlend Follegg har kjøpt 85 prosent av aksjene i Sognefjorden Utvikling AS, selskapet som står bak Sogndal Skisenter og hytteutbyggingen i Hodlekve. Dette skjedde primo februar 2021. Sogndal Skisenter er en foretrukket skidestinasjon for regionen og byr på flotte og varierte nedfarter i tillegg til turløyper. Skisenteret har en spektakulær beliggenhet rett ved Sognefjorden.

No Comments

Post A Comment